ACCSS is the association for all scientists active in the field of cybersecurity in the Netherlands

Lid worden

ACCSS is the association for all scientists active in the field of cybersecurity in the Netherlands

Lid worden

Over ACCSS

ACCSS (spreek uit als ‘access’, en de afkorting voor ACademic Cyber Security Society) is de vereniging voor wetenschappers van alle Nederlandse universiteiten (Wetenschappelijk Onderzoek) in Nederland die actief zijn op het uitgebreide terrein van cybersecurity.

Door ACCSS komen we samen om de bijdrage van cybersecurity onderzoek aan de samenleving te maximaliseren door middel van drie hoofddoelen:

 

Netwerken

We vormen een netwerkhub met en voor cybersecurity wetenschappers van alle wetenschappelijke disciplines en universiteiten in Nederland.

Cybersecurity-expertise 

Wij treden op als pleitbezorgers en vertegenwoordigers voor cybersecurity wetenschap(pers) in Nederland om standpunten te helpen verwoorden en bijdragen die cybersecurity-expertise vereisen aan het overheidsbeleid te faciliteren.

Toegangspoort

We dienen als toegangspoort, waardoor publieke en private partijen makkelijk hun weg kunnen vinden naar cybersecurity wetenschappers in Nederland.

INTERSCT 2023

Op mei 2023 komt in Den Haag de INTERSCT gemeenschap weer bij elkaar. U bent van harte uitgenodigd deel te nemen! Meer informatie en aanmelden volgt binnenkort. Met het Internet-of-Things (IoT) verbinden we naadloos de cyber- en de fysieke wereld, waarmee het alsmaar...

Lees meer

Cyber security track bij ICT.OPEN op 20 april 2023

NWO ICT. OPEN brengt wetenschappers uit alle ICT onderzoeksdisciplines en industrie samen om te leren, ideeën te delen en te netwerken. De conferentie vindt plaats op 19 &20 april 2023 in de Jaarbeurs te Utrecht.  Onder leiding van Kate Labunets in...

Lees meer