Programma FUSION bekend

30 oktober 2021

De partners INTERSCT, NWO, DHS, NCSC en ACCSS organiseren gezamenlijk een reeks (fysieke) evenementen op één dag. We noemen deze dag FUSION een “fusie” van verschillende evenementen, zelfs met net iets andere en ook overlappende doelgroepen. Het is ook een samensmelting van verschillende cybersecurity-disciplines en verschillende delen van de kennisketen. Gezamenlijk streven we naar een cyber-veiligere toekomst. 

Discussie over Privacy risico's in IoT 
Na de lunch zal prof. dr. Bart Jacobs (RUN) onlangs geëerd met de prestigieuze Stevinpremie een discussie leiden over privacy risico’s in IoT, panelleden zijn onder meer  Nelly Ghaoui (Ministry of Economic Affairs and Climate), Nynke Brouwer (Dirkzwager), Pim Takkenberg (Northwave) en Erik de Jong (Fox-IT). Aan het eind van de ochtend tilt dr. Eddy Boot (dcypher) een tipje van de sluier op over wat er kan worden verwacht van het gerevitaliseerde platform.

FUSION: Future Security Impact, Organized Now 
Op het programma staan eveneens twee rondes van in totaal zes parallelle workshops rondom INTERSCT, een groot IoT Security onderzoeksproject/consortium. Plenair zijn eveneens te bezoeken de sessie rondom de prijsuitreiking van de Nederlandse cybersecurity research paper (DCSRP) en  een showcase waarin vijf gezamenlijke US-NL DDoS & SCADA onderzoeksprojecten voor het voetlicht worden gebracht.


Voor wie? Cybersecurity onderzoekers 
Wanneer? 24 November 2021 
Waar? Mediaplaza Utrecht
Kosten? Geen

Meld je nu aan!

Bekijk de Nationale Cybersecurity Research Agenda III
Bekijk de Nationale Cybersecurity Educatie Agenda