ACCSS-website, vertrouwd en toch nieuw!

januari 13, 2022

In december 2021 kondigden wij in deze nieuwsrubriek de vernieuwing van de ACCSS-website aan. In het afgelopen jaar van oprichting is met vereende krachten gewerkt aan het van de grond tillen van ACCSS. De in februari 2021 gelanceerde website was van tijdelijk aard. Met gepaste trots kunnen we melden dat onze vernieuwde website overeind staat, vertrouwd en toch nieuw. Voor leden en belangstellenden van de vereniging betekent dit dat we de website blijven gebruiken als een belangrijke spreekbuis.

Een groot aantal onderzoekers heeft zich in 2021 als individueel lid aangemeld. Daar zijn we bijzonder blij mee, want gezamenlijk willen we in 2022 vorm geven aan ACCSS. We zijn evenzeer blij met alle steun van de institutionele leden, de academische instellingen die de vereniging dragen en met SIDN, die met een startfinanciering aan de opbouw van onze vereniging een impuls heeft gegeven.

Wij hopen dit voorjaar, in de vanwege corona uitgestelde eerste ledenvergadering, met onze leden in gesprek te gaan, en plannen met elkaar af te stemmen. Ben je academisch cyber security onderzoeker en nog geen lid van ACCSS? Aanmelden als individueel lid van de vereniging is mogelijk via het webformulier. En voor iedere belangstellende geldt: heb je een vraag of opmerking en zoek je contact met ACCSS, gebruik dan het contact formulier.