Juryleden voor de DCSRP AWARD 2021 bekend

1 september 2021

Onderdeel van FUSION, het evenement in Media Plaza op 24 november 2021, is de bekendmaking van de winnaar van de Dutch Cyber ​​Security Best Research Paper Award competitie (DCSRP Award). Het is de zevende keer dat deze wedstrijd wordt georganiseerd.

Ook dit jaar is er weer een internationale jury samengesteld om drie uitmuntende papers te selecteren uit alle ingediende Nederlandse recente niet-commerciële wetenschappelijke cybersecurity research papers. De juryleden voor de DCSRP Award 2021 zijn Prof. dr. Sascha Fahl, Prof. dr. Patrick Schaumont en Dr. Magnus Almgren. De jury vergadert onder technisch voorzitterschap van Dr. Francesco Regazzoni en Dr. Olga Gadyatskaya. Tijdens de sessie bij FUSION bepaalt de Jury uit welke paper van de top drie  het Best Paper predikaat verdient.

Op 24 november presenteren de hoofdauteurs van alle drie de geselecteerde papers hun paper en ontvangen ze een persoonlijk certificaat, ondertekend door de jury. Na deze papers presentaties is de winnaar bekend gemaakt. De winnaar ontvangt de Dutch Cyber ​​Security Research Paper Award. Daarnaast ontvangt de winnaar een bonuscheque, gesponsord door IBM en Compumatica. Cybersecurity onderzoek publicaties moeten vóór 13 september 2021 worden ingediend door leiders van cybersecurity onderzoeksgroepen en/of hun groepsleden.

Meer information:

Sponsors

The DCSRP AWARD 2021 is sponsored by:

sponsors

 

Bekijk de Nationale Cybersecurity Research Agenda III
Bekijk de Nationale Cybersecurity Educatie Agenda