FUSION Event 24 november uitgesteld

16 november 2021

Ondanks inspanningen om een uitstekend programma te bieden met inspirerende sprekers, panelleden en moderators en een levendige netwerkgelegenheid in een comfortabele en veilige omgeving, heeft de organisatie van FUSION besloten het FUSION-evenement op 24 november 2021 uit te stellen.

Hoewel de locatie MediaPlaza een veilige omgeving is, gecertificeerd om te voldoen aan alle maatregelen die zijn opgelegd door de Nederlandse overheid, en hoewel de meeste sprekers, panelleden en moderators evenals deelnemers aangaven bereid te zijn om deel te nemen, bleek ook een aanzienlijk aantal deelnemers terughoudend te zijn daar sociale afstand en het gebruik van mondmaskers niet strikte vereist zijn.

Als organisatie willen we een comfortabele en veilige omgeving bieden en hebben we deze zorgen zeer serieus genomen. Derhalve hebben we eerst een reeks aanvullende maatregelen overwogen. Helaas zijn vervolgens een aantal van onze sprekers en panelleden bij het bespreken van de aanvullende maatregelen geconfronteerd met nieuwe beperkingen met betrekking tot reizen en deelname aan evenementen, wat resulteerde in een onaanvaardbare verslechtering van de kwaliteit van het programma.

Hierdoor was het niet mogelijk meer een excellent programma in een veilige omgeving te garanderen en is het besluit genomen het evenement uit te stellen naar begin 2022.

Bekijk de Nationale Cybersecurity Research Agenda III
Bekijk de Nationale Cybersecurity Educatie Agenda